POPtalk voor organisaties en instellingen

Wil jij jouw collega’s graag kennis laten maken met POPtalk? Wil jij op een originele en beeldende manier invulling laten geven aan een studiedag? Of wil je de methodiek implementeren in de organisatie? Bij POPtalk denken we graag met je mee. POPtalk staat voor creatief, zonder oordeel en op een beeldende manier met elkaar in gesprek gaan. En dat kan op vele manieren…(zelfs online!)

POPtalk miniworkshop

Maak kennis met deze veelzijdige en verrassende methode door het boeken van een miniworkshop.

POPtalk Incompany

Boek, samen met collega's, één van onze workshops. Dit kan ook op een eigen gekozen locatie. Mogelijk vanaf zes personen!

POPtalk Inside

Een opleiding ‘train de trainer’ om de workshop POPtalk Basis, binnen de muren van de eigen organisatie, aan te kunnen bieden.

Dit is Trudy!

Trudy (bedenker en ontwikkelaar van POPtalk)

"POPtalk is krachtig, juist door de eenvoud! En daarom heel geschikt om in te zetten bij verschillende doelgroepen. In 2020 is er onderzoek naar POPtalk gedaan waarbij de helpende aspecten in gesprekken met kinderen zijn beschreven. De komende jaren zullen er meerdere onderzoeken gedaan gaan worden!

Mijn kennis en enthousiasme deel ik graag. Informeer naar de mogelijkheden om POPtalk binnen jouw organisatie of instelling te implementeren." infoREMOVETHIS@ANDTHISpoptalk.nl


Neem een kijkje in de wereld van POPtalk…
© POPtalk | Realisatie: SquareDots