Verstandelijke beperking

De mensen met een verstandelijke beperking zijn ook van harte welkom voor individuele begeleiding of hulp bij hun vriendschap of relatie. Trudy heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het coachen van mensen met een verstandelijke beperking. Of het nu gaat om hulp bij het leren maken van keuzes, onderhouden van vriendschappen, contact leggen met anderen of om het leren van praktische vaardigheden. Bij POPtalk Coaching word je gezien en gehoord!

Ondersteuning bij:

  • Leren omgaan met je beperkingen en ontwikkelen van je talenten.
  • Leren omgaan met de veelheid aan prikkels. Hoe zorg je goed voor jezelf?
  • Vriendschap en relatie. Wat is belangrijk voor jou?
  • Leren omgaan met faalangst. Werken aan zelfvertrouwen.
  • Leren omgaan met (pieker)gedachten en spanning.
  • Leren om keuzes te maken. Hoe hou je de regie over je leven en maak je zelf keuzes?
  • Rouw en verlies. Leren omgaan met de veranderingen.

Je kunt meer dan je denkt!

Als je met elkaar communiceert, kun je bijvoorbeeld wensen, vragen of gevoelens duidelijk maken. Bij communicatie wordt vaak als eerste aan taal gedacht. Bij POPtalk wordt de taal ondersteund met beelden en dat heeft een enorme meerwaarde in de communicatie. Zeker voor mensen met een matige tot lichte verstandelijke beperking.
Je kunt meer dan je denkt! Welke kwaliteiten en talenten heb jij? Daar gaan we samen naar op zoek! Is het lastig voor jou om je staande te houden in deze drukke maatschappij? Waar de veranderingen elkaar steeds sneller lijken op te volgen? Dan kan het heel fijn zijn als er iemand naast je staat en jou helpt om overzicht te krijgen.

Jij bent belangrijk

Tijdens de coaching wordt er gekeken naar jouw talenten en mogelijkheden. We onderzoeken hoe je die bijvoorbeeld kunt inzetten bij de problemen en obstakels die je ervaart. Het gaat erom dat jij je gezien en gehoord voelt. Want jij doet ertoe. Jij bent belangrijk!
De coaching vindt plaats in de praktijk van POPtalk Coaching in Best. Mocht dit niet mogelijk zijn dan is coaching bij jou thuis ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots