Een cadeau voor jou!

Iets weggeven, dat geeft mij altijd veel voldoening. En als dank voor je bezoek aan de website wil ik jou ook graag iets geven. Nee, niet om daar iets voor terug te vragen want dan is het geen echt cadeau!

Ik vind het zelf namelijk echt niet fijn als ik, uit nieuwsgierigheid, gratis downloads binnenhaal maar vervolgens ‘vast zit’ aan dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrieven, ongevraagde reclame enz. Want om iets te krijgen moet ik blijkbaar eerst iets geven: mijn naam en emailadres.

Bij POPtalk gaat dat dus anders en krijg je een aantal werkvormen en materialen cadeau. Deze zijn direct in te zetten bij jouw cliënten! En natuurlijk hoop ik dat je daar enthousiast van wordt en de meerwaarde van POPtalk gaat ontdekken. Maar voel je vooral vrij om dit cadeau uit te pakken en er van te genieten!

Trudy Borst
 

Drie POPtalk werkvormen

Om je een idee te geven hoe je kunt werken met POPtalk in jouw praktijk, klas of groep ontvang je hier drie werkvormen. Klik op de foto om de werkvormen te downloaden.

POPtalkjes over de oorlog

POPtalkjes over de oorlog zijn gesprekskaartjes die eenvoudige afbeeldingen bevatten van personen, voorwerpen, emoties, gedachten en thema’s die spelen rondom een oorlog. Deze POPtalkjes worden je gratis aangeboden door POPtalk en Daniël Vincent Design en Drukkerij de Croon.

Te gebruiken in gesprekken met (kinderen van) vluchtelingen en oorlogsslachtoffers. Maar ook in de klas om verschillende onderwerpen rondom een oorlog te bespreken. Of in de praktijk van coaches en therapeuten.

Rolpoppetjes

Rolpoppetjes kunnen karaktereigenschappen symboliseren. Klik op de foto om afbeeldingen van rolpoppetjes te downloaden.

Emotiemeter

Met deze emotiemeter kun je laten zien dat boosheid niet zomaar ontstaat maar een verloop heeft. Klik op de foto om de emotiemeter te downloaden.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots