POPtalk Incompany

POPtalk komt graag bij jou binnen! Daarom kunnen al onze workshops ook op een eigen gekozen locatie, binnen de organisatie waar jij werkzaam bent, gevolgd worden. Dit kan al vanaf zes personen. Het is zelfs mogelijk om een workshop op maat te volgen, afgestemd op jouw doelgroep! 

Voordelen

  • Er zijn diverse mogelijkheden in het aanbod van POPtalkworkshops. Werk je in de gehandicaptenzorg, boek dan de workshop ‘POPtalk Basis’. Heb je een eigen praktijk, werk je in de jeugdzorg of het onderwijs? Boek dan de workshop ‘POPtalk Basis’ of ‘POPtalk7! Wil je je verdiepen in rouw&verlies? Dan is de workshop ‘POPtalk Rouw&Verlies’ een aanrader.
  • Bovendien kan een workshop geheel op maat gemaakt worden. Aangepast aan jouw doelgroep!
  • Je volgt samen met collega’s dezelfde workshop en gaat samen met de praktische opdrachten aan de slag. Zo leer je ook nieuwe kanten van elkaar kennen.
  • Samen een workshop volgen is goed voor de teamspirit!
  • POPtalk is daarna ook zeer goed in te zetten in je teamoverleg, intervisiegroepen, functioneringsgesprekken e.d.
  • Je bespaart op reistijd en reiskosten.
  • Er geldt een aantrekkelijke korting bij tien of meer deelnemers.

Kosten

Bij deelname tot negen personen gelden de normale prijzen per persoon die bij de diverse workshops staan vermeld. Bij tien of meer deelnemers geldt een aantrekkelijke korting. Voor iedere deelnemer is er een cursusboek, materialenpakket en persoonlijk certificaat met eventuele vermelding van accreditatiepunten. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij infoREMOVETHIS@ANDTHISpoptalk.nl.

POPtalk is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO. Daardoor kunnen wij BTWvrij factureren.

Dit is Trudy!

Trudy (bedenker en ontwikkelaar van POPtalk)

"POPtalk is krachtig, juist door de eenvoud! En daarom heel geschikt om in te zetten bij verschillende doelgroepen. In 2020 is er onderzoek naar POPtalk gedaan waarbij de helpende aspecten in gesprekken met kinderen zijn beschreven. De komende jaren zullen er meerdere onderzoeken gedaan gaan worden!

Mijn kennis en enthousiasme deel ik graag. Informeer naar de mogelijkheden om POPtalk binnen jouw organisatie of instelling te implementeren." infoREMOVETHIS@ANDTHISpoptalk.nl


Neem een kijkje in de wereld van POPtalk…
© POPtalk | Realisatie: SquareDots