POPtalk Trainers

Hieronder vind je een overzicht van de POPtalk trainers waarbij je een workshop kan volgen, klik op één van de trainers voor meer informatie over de trainer.

Trudy Borst Best

Trudy is de bedenker van POPtalk en zij heeft een praktijk 'POPtalk Coaching' voor kinder-, jongeren- en gezinscoaching. Bij Trudy kun je terecht voor alle workshops én voor de opleiding tot POPtalktrainer. Vergoeding STAP-budget mogelijk.


Meer informatie

Caroline Muller Deventer

Caroline Muller heeft twee coachpraktijken in Deventer op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en rouw en verlies voor kinderen en volwassenen. Zij geeft de workshops POPtalk rouw&verlies en POPtalk Xtra. STAP-budget wordt aangevraagd.


Meer informatie

Bo Handels Brunssum

Bo heeft een praktijk in Zuid-Limburg en werkt vanuit een holistische visie met kinderen en hun ouders rondom thema’s als hooggevoeligheid, scheiding, rouw, verlies, voeding en zelfbeeld.  Daarnaast geeft zij de workshops POPtalk Basis, POPtalk Rouw&Verlies en POPtalk Xtra. STAP-budget wordt aangevraagd.


Meer informatie

Ilse Bochane Nijmegen

Ilse is coördinator praktijkleren en woont en werkt in Nijmegen. Zij is ook POPtalktrainer en geeft de workshop POPtalk Basis en POPtalk Xtra, in (kleine) groepen en Incompany. STAP-budget wordt aangevraagd.


Meer informatie

Jolien Fokkens Beilen

Jolien begeleidt in haar praktijk ‘De Vuurtoorn’ beelddenkers met dyslexie, dyscalculie, concentratieproblemen, ADHD, ADD en communicatieproblemen. Bij Jolien kun je ook terecht voor de POPtalk Basis en POPtalk Xtra. STAP-budget wordt aangevraagd.


Meer informatie

Jenny van den Biggelaar Alphen aan de Rijn

Jenny is (kinder)coach, kernvisiecoach en werkzaam als leer- en ontwikkelspecialist in het basisonderwijs. Zij geeft de workshop POPtalk Basis en POPtalk Xtra


Meer informatie

Rieke Huijgen Utrecht

Rieke is leerkracht op een basisschool en heeft daarnaast haar eigen praktijk: Relevante begeleiding. Zij geeft de workshop POPtalk Basis en POPtalk Xtra. STAP-budget wordt aangevraagd.


Meer informatie

Miranda van der Hart Breda

Miranda is geregistreerd jeugd- en gezinsprofessional en werkzaam als ambulante gezinsondersteuner. Miranda geeft de workshop POPtalk Basis en POPtalk Xtra.


Meer informatie

Marjo Andringa – Wobma Sneek

Marjo is gezins- en kindercoach en heeft haar eigen praktijk voor kinderen, jongeren en hun ouders. Daarnaast geeft zij de workshops POPtalk rouw&verlies en POPtalk Xtra. STAP-budget wordt aangevraagd.


Meer informatie

Marijke Loos Hoensbroek

Marijke is POPtalktrainer bij Stichting Philadelphia Zorg. Samen met collega Diana Kersic verzorgt zij de workshop POPtalk Basis (voor mensen met een verstandelijke beperking) voor medewerkers van Philadelphia Zorg.


Meer informatie

Diana Kersic Hoensbroek

Diana is POPtalktrainer bij Stichting Philadelphia Zorg. Samen met collega Marijke Loos verzorgt zij de workshop POPtalk Basis (voor mensen met een verstandelijke beperking) voor medewerkers van Philadelphia Zorg.


Meer informatie

Marian Huiskes Rietmolen

Marian is holistisch pedagogisch gedragstherapeut en heeft een eigen praktijk: Mio-Mondo. Zij geeft de workhop POPtalk Basis en POPtalk Xtra


Meer informatie

Wilma Mooiweer Doornspijk

Wilma Mooiweer is kindercoach, intern- én ambulant Begeleider (VSO). Zij geeft de Workshops POPtalk Basis, POPtalk Xtra en POPtalk rouw&verlies. STAP-budget wordt aangevraagd.


Meer informatie

Wi-Ja Boelhouwers Emmen

Wi-ja is gedragsspecialist en heeft een eigen praktijk ‘Waardevol kindercoaching’. Daarnaast werkt zij op een basisschool als groepsleerkracht. Wi-ja geeft de workshop POPtalk Basis, POPtalk Xtra en POPtalk Rouw&Verlies.


Meer informatie

Petra Wetzels Sittard

Petra werkt als coach vanuit haar eigen praktijk ‘Os Huuske’ aan talentontwikkeling. Daarnaast heeft zij een kleinschalige, professionele dagopvang voor kinderen. Petra verzorgt de workshop POPtalk Basis en POPtalk Xtra in de avonduren of in het weekend.


Meer informatie

Monique Janssen Anna Paulowna

Monique staat voor de klas op een basisschool en is daar ook schoolcoach! Zij geeft de workshop POPtalk Basis en POPtalk Xtra.


Meer informatie
© POPtalk | Realisatie: SquareDots