POPtalk miniworkshop

Wil je graag kennismaken met de methode POPtalk? Wil je graag weten hoe jij Poptalk kan toepassen in je eigen praktijk of organisatie? Maar ben je nog niet overtuigd om je direct in te schrijven voor een workshop? Informeer dan naar de mogelijkheden van een (online)miniworkshop. 

Miniworkshop

Het is mogelijk om een miniworkshop fysiek of online te volgen. Dat kan individueel door in te schrijven op de geplande workshops in de agenda, maar kan ook exclusief met je eigen team geboekt worden. Kijk hier hoe je je in kunt schrijven!

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Miniworkshop POPtalk Basis (1,5 uur) kennismaking met de workshop POPtalk Basis
  • Miniworkshop POPtalk Compleet (3 uur) kennismaking met POPtalk Basis, Rouw&Verlies en POPtalk7

Een miniworkshop is heel geschikt voor kleinere groepen (tot vijftien personen). Denk bijvoorbeeld aan teams of intervisiegroepen. Tijdens een miniworkshop gaan de deelnemers, naast de theorie van POPtalk, ook actief met tafelopstellingen aan de slag. Zo kunnen zij zelf ervaren wat het uitbeelden van gespreksonderwerpen hen brengt. Wij bieden een gevarieerd programma van anderhalf tot drie uur. Deelnemers ontvangen een gratis set digitale coachfoto’s!

Poptalk levert maatwerk en kan volledig worden afgestemd op jouw doelgroep. Informeer gerust naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het gewenste programma. Het individueel volgen van een (online) miniworkshop Basis kost €45 euro. Voor groepen:

  • Miniworkshop POPtalk Basis: €250 voor een groep tot 6 personen. Iedere volgende deelnemer kost €45 extra.
  • Miniworkshop POPtalk Compleet: €650 voor een groep tot 6 personen. Iedere volgende deelnemer kost €45 extra.

 Alle kosten zijn exclusief eventuele reiskosten van de trainer.

POPtalk is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO. Daardoor kunnen wij BTWvrij factureren.

Dit is Trudy!

Trudy (bedenker en ontwikkelaar van POPtalk)

"POPtalk is krachtig, juist door de eenvoud! En daarom heel geschikt om in te zetten bij verschillende doelgroepen. In 2020 is er onderzoek naar POPtalk gedaan waarbij de helpende aspecten in gesprekken met kinderen zijn beschreven. De komende jaren zullen er meerdere onderzoeken gedaan gaan worden!

Mijn kennis en enthousiasme deel ik graag. Informeer naar de mogelijkheden om POPtalk binnen jouw organisatie of instelling te implementeren." infoREMOVETHIS@ANDTHISpoptalk.nl


Neem een kijkje in de wereld van POPtalk…
© POPtalk | Realisatie: SquareDots