POPtalk miniworkshop

Wil je graag kennismaken met de methode POPtalk? Wil je graag weten hoe jij Poptalk kan toepassen in je eigen praktijk of organisatie? Maar ben je nog niet overtuigd om je direct in te schrijven voor een workshop? Informeer dan naar de mogelijkheden van een (online)miniworkshop. 

Miniworkshop

Het is ook mogelijk om de miniworkshop online te volgen. Dat kan individueel door in te schrijven op de geplande workshops in de agenda, maar kan ook exclusief met je eigen team geboekt worden. Kijk hier hoe je je in kunt schrijven!

Een (fysieke) miniworkshop is heel geschikt voor kleinere groepen (tot vijftien personen). Denk bijvoorbeeld aan teams of intervisiegroepen. Tijdens een miniworkshop gaan de deelnemers, naast de theorie van POPtalk, ook actief met materiaal aan de slag. Zo kunnen zij zelf ervaren wat het uitbeelden van gespreksonderwerpen hen brengt.

De deelnemers maken op een speelse en beeldende wijze kennis met de methode POPtalk. Ze leren wat het belang is van de visuele ondersteuning en maken kennis met een aantal creatieve en beeldende werkvormen. Er is ook de mogelijkheid om het ‘op maat’ aan te bieden en jouw wensen en ideeën te verweven in ons aanbod. POPtalk leent zich daar uitstekend voor! Wij bieden een gevarieerd programma van anderhalf tot twee uur. Een miniworkshop kan ook gecombineerd worden met rouw&verlies en omvat dan één dagdeel.

Poptalk levert maatwerk en kan volledig worden afgestemd op jouw doelgroep. Informeer gerust naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan! 

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en het gewenste programma. Het individueel volgen van een online miniworkshop kost €45 euro. Het is ook mogelijk om een fysieke miniworkshop te boeken voor een groep tot zes personen. De kosten daarvoor bedragen  €250. Wordt de miniworkshop incompany gegeven dan geldt voor iedere volgende deelnemer een meerprijs van €45. 

Bij een miniworkshop op maat kunnen we jouw wensen en ideeën opnemen. Bijvoorbeeld bij een nieuwe doelgroep of in combinatie met methodes waarmee er binnen de organisatie al gewerkt wordt.   

Alle kosten zijn exclusief eventuele reiskosten van de trainer.

POPtalk is een geregistreerde onderwijsinstelling en staat ingeschreven in het register van het CRKBO. Daardoor kunnen wij BTWvrij factureren.

Dit is Trudy!

Trudy (bedenker en ontwikkelaar van POPtalk)

"POPtalk is krachtig, juist door de eenvoud! En daarom heel geschikt om in te zetten bij verschillende doelgroepen. In 2020 is er onderzoek naar POPtalk gedaan waarbij de helpende aspecten in gesprekken met kinderen zijn beschreven. De komende jaren zullen er meerdere onderzoeken gedaan gaan worden!

Mijn kennis en enthousiasme deel ik graag. Informeer naar de mogelijkheden om POPtalk binnen jouw organisatie of instelling te implementeren." infoREMOVETHIS@ANDTHISpoptalk.nl


Neem een kijkje in de wereld van POPtalk…
© POPtalk | Realisatie: SquareDots