POPtalktrainer worden?

Leer in slechts twee dagen hoe je zelfstandig de workshop POPtalk Basis geeft aan anderen. Je leert te werken met jouw eigen voorbeelden en ervaringen.

 

POPtalk Opleiding tot trainer

Ben je enthousiast over de methode en heb je de nodige ervaring opgedaan als POPtalkcoach? Dan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een plaats op de opleiding tot POPtalktrainer. 

Dit is een vierdaagse opleiding waarbij je leert hoe je je eigen POPtalkworkshop (POPtalk Basis) vorm en inhoud geeft met behulp van jouw eigen voorbeelden en ervaringen met POPtalk. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een persoonlijke licentie. Deze geeft jou het recht om, als zelfstandige, de workshop POPtalk Basis en POPtalk7! te geven.  

De opleiding wordt door Trudy Borst in Best gegeven. De opleiding in 2023 is gepland op 17 en 18 maart, 21 april en 8 juni!

Onderwerpen  

Presenteren, persoonlijke doelstellingen, do’s en dont’ s, verdieping in de verschillende methodes, presentaties en het verwerken van je eigen praktijkvoorbeelden komen aan bod.

Werkwijze 

De opleiding is opgedeeld in vier dagen. Er wordt gestart met een tweedaagse over POPtalk7! Daarna volg je nog twee losse dagen over POPtalk Basis. De studiebelasting voor de opleiding is 55 uur (inclusief thuisstudie).

Kosten

Deze vierdaagse opleiding kost €1245. Dit is inclusief cursusmap, koffie en thee, locatie en lunch. De licentiekosten bedragen €275 per jaar. Het is ook mogelijk om de opleiding POPtalktrainer Inside te volgen. Deze is ontwikkeld voor trainers die opgeleid willen worden vanuit de organisatie waar zij voor werken. Kijk voor meer informatie bij POPtalk Inside.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots