POPtalktrainer worden?

Leer in slechts vier dagen hoe je zelfstandig de workshop POPtalk Basis POPtalk Rouw&Verlies en POPtalk7 geeft aan anderen. Je leert te werken met jouw eigen voorbeelden en ervaringen.

 

POPtalk Opleiding tot trainer

Ben je enthousiast over de methode en heb je de nodige ervaring opgedaan als POPtalkcoach? Dan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een plaats op de opleiding tot POPtalktrainer. 

Dit is een vierdaagse opleiding waarbij je leert hoe je je eigen POPtalkworkshops vorm en inhoud geeft met behulp van jouw eigen voorbeelden en ervaringen met POPtalk. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een persoonlijke licentie. Deze geeft jou het recht om, als zelfstandige, de workshop POPtalk Basis, POPtalk Rouw&Verlies en POPtalk7 te geven.  

De opleiding wordt door Trudy Borst in Best gegeven. De opleiding in 2024 vindt plaats op donderdag 11 april, 23 mei, 4 juli en 5 september 2024. Heb je belangstelling? Plan dan een gesprek over de mogelijkheden door een mail te sturen naar trudyREMOVETHIS@ANDTHISpoptalk.nl  

Onderwerpen  

Presenteren, persoonlijke doelstellingen, do’s en dont’ s, verdieping in de verschillende methodes, marketing, presentaties en het verwerken van je eigen praktijkvoorbeelden komen aan bod. Je leert nieuwe werkvormen te ontwikkelen.

Werkwijze 

De opleiding is opgedeeld in vier dagen van +/- 6 uur. Tussen iedere lesdag zit ongeveer 4-6 weken. De studiebelasting voor de opleiding is +/- 75 uur (inclusief thuisstudie). Er wordt uitgegaan van HBO werk- en denkviveau.

Kosten

De kosten voor deze opleiding zijn €1995. Dit is inclusief cursusmap, koffie en thee, locatie en lunch. De licentiekosten bedragen €425 per jaar. Het is ook mogelijk om de opleiding POPtalktrainer Inside te volgen. Deze is ontwikkeld voor trainers die opgeleid willen worden vanuit de organisatie waar zij voor werken. Kijk voor meer informatie bij POPtalk Inside.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots