Wi-Ja

stuur een e-mail
06-48319783
bekijk website

 

 

Over Wi-Ja Boelhouwers

POPtalktrainer/Gedragsspecialist/ kinder- en opvoedcoach/leerkracht basisonderwijs 

Hallo, ik ben Wi-ja Boelhouwers en drie dagen werkzaam in mijn eigen praktijk: Waardevol-kindercoaching. Elk kind is van waarde. Elk kind is vol aan kwaliteiten. Een kind dat waardevol is verdient het om te ontdekken wat zijn kwaliteiten zijn om deze in te zetten voor zijn leven. ‘Waardevol kindercoaching’ is een laagdrempelige en gemoedelijke praktijk die voor ondersteuning en begeleiding naast kinderen en ouders wil staan. 

Over POPtalk 

Voor het spelenderwijs in gesprek gaan met kinderen gebruik ik de methode POPtalk. Het is een prachtige methode om meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van kinderen. Het visualiseert de gevoelens en laat heel goed de eigen werkelijkheid van het kind zien. 

Kinderen krijgen zelf ook meer overzicht op situaties die voor hen zelf soms ingewikkeld zijn. Het is prachtig om te zien hoe dingen soms in een keer helder worden. Ook is het met ontzettend veel werkvormen en materialen combineerbaar. 

Agenda Wi-Ja

Hier vind je een overzicht van workshops die door Wi-Ja worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Kinderen krijgen zelf ook meer overzicht op situaties die voor hen zelf soms ingewikkeld zijn.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots