Rieke

Over Rieke Huijgen

POPtalktrainer/coach/ Praktijk Relevante Begeleiding/ leerkracht voltijds hoogbegaafdenonderwijs

Als leerkracht sta ik al ruim 20 jaar voor de klas. Eerst in het regulier onderwijs, later in het voltijds hoogbegaafdenonderwijs. Ik doe dit met veel plezier. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk Relevante Begeleiding. Hierin begeleid ik kinderen, jongeren en ouders die tijdelijk extra ondersteuning kunnen gebruiken. Een leven lang leren is iets wat me past en POPtalk hoort daar zeker bij.

Over POPtalk

POPtalk is breed inzetbaar. Het is bijzonder hoe eenvoudig het toe te passen is. Of je nu met kinderen, jongeren of volwassenen in gesprek bent; POPtalk laat in een oogopslag zien waar het over gaat. Een beeld kan soms zoveel meer zeggen dan woorden en dat is precies wat er nodig kan zijn om tot een snelle oplossing of inzicht te komen. Met POPtalk zijn de mogelijkheden eindeloos. Ik kom elke keer weer op nieuwe idee├źn, waardoor ook mijn verzameling poppetjes blijft groeien. POPtalk maakt van en met elkaar leren nog leuker!

Agenda Rieke

Hier vind je een overzicht van workshops die door Rieke worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.POPtalk maakt van en met elkaar leren nog leuker!

© POPtalk | Realisatie: SquareDots