Petra

Over Petra Wetzels

POPtalktrainer/Coach voor kind, gezin en andere (professionele) opvoeders, systeem therapeut en werkzaam in kinderopvang.

Al ruim 20 jaar ben ik werkzaam in mijn eigen kleinschalige kinderopvang waar ik de passie ontdekte om kinderen en hun opvoeders te begeleiden in een klein stukje van hun levensreis.

Over POPtalkĀ 

Ik maak gebruik van POPtalk tijdens mijn coachgesprekken, maar ook tijdens de opvang van de kinderen en tijdens oudergesprekken.

Met POPtalk komt een verhaal/gesprek tot leven.

Samen met de kinderen of ouders naar een situatie kijken of gewoon een gesprek over de dag op school of een ander onderwerp. Het verhaal wordt veel gemakkelijker verteld, blijft overzichtelijk en sluit aan bij de belevingswereld van het kind.

Op zoek gaan naar kwaliteiten, gewenst gedrag of leerproblemen aanpakken. Op een laagdrempelige manier gaan we op zoek naar je beste ik.

Ik geef de POPtalk workshop door de week in de avonduren (4 avonden) bij mij in de praktijk of in de weekenden (2 dagen) op locatie. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Agenda Petra

Hier vind je een overzicht van workshops die door Petra worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! POPtalk is een mooie manier om je te begeleiden op die ontdekkingsreis

© POPtalk | Realisatie: SquareDots