Monique

stuur een e-mail
06-11200097
bekijk website

 

   

 

Over Monique Janssen

POPtalktrainer/coach voor kinderen en ouders, schoolcoach op de basisschool 

Ik sta, naast het werken in mijn praktijk, ook voor de klas. Verbinden is mijn toverwoord. Ik ben van mening dat je vanuit de verbinding met kinderen en hun ouders veel kunt bereiken met elkaar. Ik verwonder mij dagelijks over de wijsheid  van leerlingen en coachees. Ik bewonder hun eigen ’wijsheid’ en de manier waarop zij op een vindingrijke manier met hun zorgen omgaan. Poptalk inzetten tijdens mijn sessies geeft mij en de kinderen enorm veel inzicht. 

Over POPtalk

Het inzetten van Poptalk in mijn coachsessies geeft mij enorm veel vreugde. Voor de kinderen en hun ouders wordt meteen inzichtelijk wat er op dat moment speelt of leeft. Ik ben zelf ook nog iedere keer verrast dat kinderen zo goed weten wat ze willen, welke materialen ze nodig hebben en hoe ze verder kunnen. Poptalk heeft mijn coachleven verrijkt en ik ben er trots op dat ik deze verrijking door mag geven. 

Agenda Monique

Hier vind je een overzicht van workshops die door Monique worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop POPtalk

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(van 09:30-16:30 uur)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

Vanuit de verbinding met kinderen en hun ouders kun je veel bereiken met elkaar.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots