Marjo

stuur een e-mail
06-23400178
bekijk website

 

   

Over Marjo Andringa - Wobma

POPtalktrainer/Gezins- en kindercoach

Sinds 2011 werk ik in mijn eigen praktijk Gezins en kindercoaching Friesland met kinderen, jongeren en ouders waarbij kanker in het gezin of echtscheiding een rol speelt.

Zelf heb ik ervaren dat er tijdens de behandeling tegen (borst)kanker veel aandacht is voor de patiënt, de partner hierin wordt betrokken, maar voor de kinderen is er geen speciale aandacht. De begeleiding vanuit het ziekenhuis richt zich op het medische deel, maar voor kinderen spelen er vaak heel andere vragen, zoals bijvoorbeeld : “Wie brengt mij nu naar school?”, “Kan ik nog wel met vriendjes spelen?” of “Ga je nu dood?”. 

Over POPtalk 

Tijdens coachtrajecten maak ik gebruik van POPtalk om bovenstaande vragen samen met de coachee en soms ouder(s) letterlijk in beeld te brengen. Op deze manier kom ik samen met het kind tot een antwoord of oplossing. Ik zet de methode ook in om inzicht te creëren in de gedachten en behoeftes van het kind. Een beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.

Ook bij trajecten waar de hulpvraag vanuit echtscheiding voortkomt maak ik gebruik van POPtalk. Bijna in ieder gesprek komen de poppetje op tafel en bewijzen hun kracht.

Agenda Marjo

Hier vind je een overzicht van workshops die door Marjo worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.POPtalk is niet alleen helpend voor de kinderen, maar ook voor ouders brengt deze methode de situatie goed in beeld.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots