Jolien

stuur een e-mail
0593-540141
bekijk website

 

 

Over Jolien Fokkens

POPtalktrainer/coach voor mensen met leer- en concentratieproblemen/Daviscounselor

Mijn passie ligt bij het ondersteunen van mensen met leer- en concentratieproblemen. Als Davis Counselor kwam ik met Trudy en POPtalk in aanraking. POPtalk is een geweldige aanvulling op mijn werk als Davis Counselor. Kinderen, jongeren, volwassenen en beelddenkers met adhd, add, dyscalculie of dyslexie vinden het vaak moeilijk om hun ervaringen, gevoelens en gedachten geordend en/of met de juiste woorden te vertellen. Het gevolg is, dat als er iets is, we dit wel merken aan het gedrag van een kind of beelddenker, maar verder met lege handen staan. Je kunt immers niet zien wat er in dat koppie omgaat. Maar, dat kan veranderen!

Over POPtalkĀ 

Mensen met leer- en concentratieproblemen hebben vaak een voorkeur voor beelddenken. Door de beelden die je met POPtalk neerzet krijg je beeld bij alles wat je voelt en denkt. Is uiten van je gevoelens en gedachten in woorden moeilijk, met POPtalk lukt dat wel is mijn ervaring. Tijdens leren en concentreren geeft dat lucht en ontspanning. 

Agenda Jolien

Hier vind je een overzicht van workshops die door Jolien worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

Door de beelden die je met POPtalk neerzet krijg je beeld bij alles wat je voelt en denkt.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots