Jenny

Over Jenny van den Biggelaar

POPtalktrainer/Leer- en ontwikkelspecialist/kindercoach

Mijn naam is Jenny van den Biggelaar. Naast mijn baan als leer- en ontwikkelspecialist in het onderwijs heb ik sinds 2013 een eigen praktijk OKracht genaamd. OKracht bestaat uit OK en Kracht. OK staat voor: je bent oké zoals je bent en Kracht geeft een bundeling van eigen gevoel, gedachten en handelen weer. Ik werk op basis van de principes die ik heb geleerd in mijn opleiding Transactionele Analyse (specialisatie psychotherapie) en orthopedagogiek. Ik zoek de verbinding met de ander en leg contact vanuit kwetsbaarheid en innerlijke kracht. In mijn werk staan gelijkwaardigheid, respect, authenticiteit, veiligheid en verbinding voorop. 

Over POPtalk 

Het mooie aan POPtalk vind ik dat op een hele laagdrempelige wijze iets zó zichtbaar kan worden dat vervolgens de ander weer lichter kan ademen. De poppetjes spreken, niet de woorden. Dat raakt mij. Dit kan gebeuren in een één op één setting maar ook tijdens het geven van een workshop. Door niet de confrontatie aan te gaan maar juist het er laten zijn geeft hele andere inzichten. Dit is zo helpend bij kinderen, jongeren en volwassenen tijdens gesprekken of coaching.

Agenda Jenny

Hier vind je een overzicht van workshops die door Jenny worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Het proces om anderen te begeleiden bij het (her-)ontdekken van je eigen kracht en eigen wijsheid en deze om te zetten in kwaliteiten vind ik prachtig.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots