Ilse

stuur een e-mail
06-39679894

 

 

Over Ilse Bochane

POPtalktrainer/Coördinator praktijkleren

Mijn naam is Ilse Bochane en ben werkzaam als coördinator praktijkleren bij 's Heeren Loo in Druten. Hiervoor heb ik in de hulpverlening gewerkt en in combinatie met mijn huidige werk een mooie diversiteit aan mensen en hulp-leervragen mogen ontmoeten.

Met een positief ingestelde helicopterview hoop ik de mensen (in mijn geval veel volwassenen) te kunnen ondersteunen en gebruik hierbij graag beeldtaal!

Daarnaast doe ik ook vrijwilligerswerk, zoals helpen op de basisschool van mijn dochter, bestuurslid
en medewerker van een stichting die een aantal buitenschoolse activiteiten in mijn woonwijk verzorgd en beschilder ik stenen en leg ze buiten neer voor een glimlach van een ander (zie op facebook -steen met een glimlach-)

Over POPtalk 

Wat ik zo fijn vind aan POPtalk? Zoveel eigenlijk, het is wat anders als de standaard manier van pratend iemand begeleiden, daarbij ervaar ik het als efficiënt in de breedste zin van het woord, de mogelijkheden zijn eindeloos en ik gebruik het ook veel bij volwassenen. Dit in combinatie met mijn enthousiasme voor POPtalk maakt dat mijn werk tas (koffer inmiddels)vaak bestaat uit Playmobil en beeldend materiaal.

Ik geef een aantal workshops per jaar en ook Incompany workshops. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Agenda Ilse

Hier vind je een overzicht van workshops die door Ilse worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop dan kun je daarvoor gebruik maken van het inschrijfformulier onderaan deze pagina.Inschrijfformulier workshop

Nadat je inschrijfformulier door ons is verwerkt sturen wij de factuur per mail toe.

Persoonlijke informatie
(datum als dd-mm-jjjj)
Deelname workshop

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst van de betaling. Mocht de workshop onverhoopt al vol zitten dan ontvang je daar uiteraard zo snel mogelijk bericht over.

(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)
(datum als dd-mm-jjjj)

Factuurgegevens

Onderstaande gegevens alleen invullen indien ze afwijken van bovenstaande gegevens.

Het werken met POPtalk blijft mij vaak positief verassen en dat verassingseffect geldt vaak ook voor diegene bij wie ik POPtalk inzet, het is soms net een cadeau die we samen uitpakken.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots