Caroline

stuur een e-mail
0570-510985
06-24800868
bekijk website

Over Caroline Muller

POPtalktrainer/(jongeren)coach/rouwbegeleider

Ik begeleid al meer dan 20 jaar kinderen en volwassenen in elke fase van het leven. Ik ben opgeleid als fysiotherapeut,(jongeren)coach, trainer, professioneel rouw- en verliesbegeleider en ben gespecialiseerd in de begeleiding bij kanker. Met aandacht, warmte en kennis maak ik graag tijd voor je vragen en persoonlijk verhaal. Als geboren Tukkerse sta ik met beide benen stevig op de grond. In mijn vrije tijd vind je me naast het hockeyveld, met een boek in het hoekje van de bank of wandelend in de natuur. Ik werkt vanuit mijn praktijk aan huis, op locatie, of daar waar nodig is.

Over POPtalkĀ 

Wat mij het meeste aanspreekt in Poptalk is dat het kind /volwassene naar zijn eigen verhaal, hulpvraag en persoonlijke ontwikkeling kan kijken. En zelf mee kan werken aan de stappen op weg naar het doel/oplossing. Het is laagdrempelig en geeft in korte tijd veel inzichten.

Het sluit mooi aan bij de opleidingen en methodieken die ik al heb gevolgd. Het past bij mijn manier van begeleiden en zo hebben er al vele mooie gesprekken plaatsgevonden. Vooral bij rouw en verlies wordt zichtbaar waar men geen woorden voor kan vinden.

Voor mij niet meer dan logisch dat ik anderen ook wil laten kennismaken met POPtalk en daarom geef ik met veel enthousiasme de workshops. 

Agenda Caroline

Hier vind je een overzicht van workshops die door Caroline worden gegeven. Wil je je aanmelden voor een workshop klik dan hier voor het inschrijfformulier.Wat mij het meeste aanspreekt in Poptalk is dat het kind / volwassene naar zijn eigen verhaal, hulpvraag en persoonlijke ontwikkeling kan kijken.

© POPtalk | Realisatie: SquareDots